se Copa America Endelig Uruguay vs Paraguay Live Streaming Broadcast

Watch Uruguay vs Paraguay finalen live stream Copa America 2011 argentina online tv-kanal 24 juli 2011. Uruguay og Paraguay er de to beste lagene i Copa America i Argentina 2011 og spilte den store finalen på søndag 24 juli på Monumental stadion i Buenos Aires. En endelig uventede av nesten alle mellom to lag som har lært å lide for å nå bestemmer. 


Uruguay vs Paraguay Copa America 2011 finalen Tid: 19:00 GMT, 24 juli 2011 Venue: Antonio Vespucio Liberti, Ciudad Autónoma de Buenos Aires, Argentina

Dette vil bli historisk, fordi begge lag er aldri krysset i dette tilfellet definere. Selv om dette trofeet opp og de to landene var denne kampen aldri i en finale. Uruguay søke deres Copa America 15 tittel, noe som ville gjøre ham til winningest landet i denne turneringen, men vil måtte møte en stor rival som albirroja, som vant sin tredje kontinental krone.
Uruguay, som vant Copa América fjorten ganger i de fleste av gevinster vunnet mot Argentina i sluttspillet. Det bør bemerkes at i de tidlige årene at denne turneringen ble spilt "delt" mesterskapet mellom disse to valgene, den mektigste i de første øyeblikkene.
Derfor ble de fjorten trofeer som holder den "himmelske" Ti av dem beslaglagt fra Argentina i finalen eller avgjørende i en kamp (siden før turneringen formatet ble annerledes og spille alle mot alle). To ganger slo Brasil i finalen sammenstøt, og de resterende to, Chile.
For den paraguayanske side, vant som to Copa Amerika i 1979 beseiret Chile i finalen, og i ₩ 1953 Brasil, se etter den tredje.
Paraguay vil være en "tøff motstander" som har "en identitet som fotball vår," begge fremhevet medlemmene av uruguayanske team, som er overbevist om at de kan overvinne og vinne Copa America i Argentina-2011, søndag Buenos Aires. "Paraguay er et utvalg at fotball har en identitet som vet hvordan man spiller, som fungerer som et team,» sa midtbanespilleren Alvaro Gonzalez torsdag kveld på en pressekonferanse i hovedstaden i Argentina.
Paraguay trakk 2-2 med Brasil i gruppespillet og trakk 0-0 og deretter vant 2-0 på straffer i kvartfinalen, i en kamp som spilles i La Plata på søndag.
Uruguay vs Paraguay live stream på søndag på Monumental stadion i Buenos Aires fra 16:00 (lokal tid) på slutten av de 43 utgaven av Copa America 2011 finalen, der himmelen ser den femtende tittelen i sin historie og Guarani i tredje.

Neo Sports Online | Neo Sports Tv