titta på Copa America finalen Uruguay vs Paraguay Livestreaming sändning


Titta Uruguay vs Paraguay sista live stream Copa America 2011 argentina Online TV kanal 24 juli 2011. Uruguay och Paraguay är de två bästa lagen i Copa America i Argentina 2011 och spelade den stora finalen på söndag 24 juli kl Monumental stadion i Buenos Aires. En slutlig oväntat av nästan alla mellan två lag som har lärt sig att lida för att nå omlöpning. 



Uruguay vs Paraguay Copa America 2011 Final Tid: 19:00 GMT, 24 juli, 2011 Plats: Antonio Vespucio Liberti, Ciudad Autónoma de Buenos Aires, Argentina

Detta kommer att vara historisk, eftersom båda lagen aldrig korsas i detta fall definiera. Även om denna trofé upp och de två länderna, var denna match aldrig i en final. Uruguay söka sin Copa America titel 15, vilket skulle göra honom till den segerrika landet i denna turnering, men kommer att ställas inför en stor konkurrent som albirroja, som vann sitt tredje kontinentala krona.
Uruguay, som vann Copa América fjorton gånger i de flesta av de vinster vann mot Argentina i slutspelet. Det bör noteras att under de första åren som denna turnering spelades "delat" mästerskap mellan dessa två val, den mest kraftfulla i de första ögonblicken.
Därför var de fjorton troféer som håller det "himmelska" Tio av dem beslagtogs från Argentina i finalen eller avgörande i ett spel (eftersom innan turneringen formatet var annorlunda och att spela alla mot alla). Två gånger besegrade Brasilien i finalen konflikt, och de återstående två, Chile.
För Paraguays sida, vann som två Copa Americas i 1979 besegrade Chile i finalen, och i 1953 ₩ Brasilien, leta efter den tredje.
Paraguay kommer att vara en "tuff motståndare" som har "en identitet som vår fotboll," både betonade medlemmarna i den uruguayanska laget, som är övertygade om att de kan övervinna och vinna Copa America i Argentina-2011, söndag Buenos Aires. "Paraguay är ett urval att fotbollen har en identitet som vet hur man spelar, som fungerar som ett lag", säger mittfältaren Alvaro Gonzalez i torsdags kväll på en presskonferens i huvudstaden i Argentina.
Paraguay gjorde 2-2 med Brasilien i gruppspelet och spelade 0-0 och sedan vann 2-0 på straff i kvartsfinalen, i en match som spelas i La Plata på söndagen.
Uruguay vs Paraguay live stream på söndagen på Monumental-stadion i Buenos Aires från 16:00 (lokal tid) i slutet av 43 upplagan av Copa America 2011 slutlig, där himlen ser den femtonde titeln i sin historia och Guarani den tredje.

Neo Sports Online | Neo Sports Tv