Uita-te la Copa America definitivă Uruguay vs Paraguay difuzat live Streaming


Uita-te la Uruguay vs Paraguay finală live stream Copa America 2011 Argentina on-canal tv cu 24 iulie 2011. Uruguay şi Paraguay sunt cele mai bune echipe două în America de Copa Argentina în 2011 şi a jucat finala duminică 24 iulie pe stadionul Monumental din Buenos Aires. O neaşteptată finală de aproape toata lumea intre doua echipe care s-au învăţat să sufere în scopul de a ajunge la decident. 



Uruguay vs Paraguay Copa America 2011 definitivă Ora: 19:00 GMT, 24 iulie 2011 Locul de desfasurare: Antonio Vespucio Liberti, Ciudad Autonoma de Buenos Aires, Argentina

Acest lucru va fi istoric, deoarece ambele echipe nu sunt traversate în acest caz, definirea. Deşi acest trofeu în sus şi cele două ţări, acest meci nu a fost niciodata intr-o finala. Uruguay căuta lor Copa America de titlu 15, care l-ar face winningest ţară din acest turneu, dar va trebui să înfrunte un rival de mare, cum ar fi albirroja, care a castigat a treia coroana continental.
Uruguay, care a câştigat Copa America de paisprezece ori în cea mai mare parte a câştigurilor castigat in fata Argentinei in playoff. Trebuie remarcat faptul că, în primii ani că acest turneu a fost jucat "împărţit" campionate între aceste două selecţii, cel mai puternic în acele momente iniţiale.
Prin urmare, cei paisprezece trofeele că deţine "ceresc" Zece dintre ei au fost confiscate din Argentina în finala sau decisiv într-un joc (deoarece înainte de format de turneu a fost diferită şi a juca tuturor împotriva tuturor). A învins de două ori în Brazilia conflictul final, iar celelalte două, Chile.
Pentru partea Paraguay, care a castigat doua Copa America în 1979 a învins Chile în finală, şi în 1953 a castigat Brazilia, uita-te pentru a treia.
Paraguay va fi un "adversar dur", care are "o identitate ca fotbalul nostru", a subliniat atât membrii echipei uruguayan, care sunt încrezători că pot depăşi şi câştiga Copa America în Argentina-2011, duminică Buenos Aires. "Paraguay este o selecţie care de fotbal are o identitate care ştie cum să joace, care functioneaza ca o echipa", a spus mijlocaşul Alvaro Gonzalez, în noaptea de joi, la o conferinţă de presă în capitala Argentinei.
Paraguay a remizat 2-2 cu Brazilia în faza grupelor şi a remizat 0-0 şi apoi a castigat 2-0 pe sancţiuni în sferturile de finală, într-un meci jucat în La Plata duminică.
Uruguay Paraguay vs live stream duminica, la stadionul Monumental din Buenos Aires de la 16:00 (ora locală), la sfârşitul ediţiei 43 din Copa America de 2011 final, în cazul în care cerul arata titlul cincisprezecelea din istoria sa şi guarani treia.

Neo Sports Online | Neo Sports Tv