Barcelona vs AC Milan Live Streaming meci UEFA Champions League

Barcelona vs AC Milan Live Stream on-line de acoperire Liga Campionilor 13 septembrie 2011. Barcelona va începe eforturile de a păstra titlul în Liga Campionilor împotriva AC Milan marţi (13/09), după o remiză împotriva Real Sociedad, în liga naţională. Barcelona a inceput sezonul prin castigarea Cupei Spaniei Super, dar slăbiciune în apărare este de aşteptat să fie o problemă majoră în faţa Milano.


Varful de lance Milano Zlatan Ibrahimovic va reveni la Camp Nou pentru prima dată de la stele din sezonul trecut Barca. Barca Fundaşul Carles Puyol poate fi coborata din nou, pentru prima dată de la interventii chirurgicale la genunchi mai lalun încă un alt fundas Gerard Pique este în continuare accidentat, astfel încât Eric Abidal este de aşteptat să umple golul din spatele.

Barcelona vs AC Milan Live Stream "Trebuie să jucăm mai bine cu o pregătire mai bună", a spus antrenorul Pep Guardiola Barca după o remiză împotriva Real Sociedad.
Într-un meci cu Sociedad, Lionel Messi, Iniesta Andres şi David Villa a devenit un jucător de rezervă. Barcelona şi Milan sunt favorite pentru a avansa de la meciul dintre grupul care include, de asemenea, un club Bate Borisov din Belarus şi Viktoria Plzen din Republica Cehă.
"Sunt calm în faţa mâine seară joc Acest lucru nu este definitivă, dar. Primul meci între grupuri," a declarat Massimiliano Allegri Milan antrenorul luni pe site-ul clubului (12/09).
"Suntem împotriva clubului care a câştigat multe campionate, dar scopul nostru este printr-o rundă de inter-grup", a adăugat el. În plus faţă de Ibrahimovic, Milan se bazează pe atacatorii includ alte Alexandre Pato, Robinho şi Antonio Cassano.
Barcelona vs AC Milan live Allegri a declarat că este mult mai probabil sa pus cu Ibrahimovic, Pato, ca vârf de lance. Milan Mijlocaşul Kevin-Prince Boateng a spus-cheie pentru Barca sunt doi mijlocasi. "Jucătorii lor cheie sunt Xavi si Iniesta, creierul drept si emisfera stanga a creierului lor. În cazul în care ele ar putea fi interceptate, ei îl transmite va fi dificil să înscrie goluri", a spus Boateng.
Barcelona Atacantul Alexis Sanchez din Chile nu pot fi descărcate din cauza prejudiciului împotriva Sociedad. Boateng este de aşteptat să scadă în ciuda unui prejudiciu umăr în meci liga de deschidere faţă de Lazio Milano Italia, care sa încheiat 2-2 sâmbăta trecută.
Barcelona vs AC Milan lineups de pornire:
Barcelona (4-1-2-3): Valdes, Alves, Puyol, Abidal, Adriano, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi, Villa AC Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Silva, Antonini, Nocerino, van Bommel, Aquilani, Boateng, Cassano, Ibrahimovic

Neo Sports Online | Neo Sports Tv