Barcelona vs AC Milan Élő közvetítés meccs UEFA Champions League

Barcelona vs AC Milan élő közvetítés online lefedettsége Bajnokok Ligája szeptember 13, 2011. Barcelona kezdi erőfeszítéseket megtartani a címet a Bajnokok Ligája AC Milan ellen, kedden (13/09), miután a döntetlen ellen Real Sociedad a hazai bajnokságban. Barcelona kezdte a szezont megnyerte a Spanyol Szuperkupa, de gyenge a védelem várhatóan jelentős problémát szemben Milan.


Spearhead Milánó Zlatan Ibrahimovic visszatér a Nou Camp a óta először ki Barca tavaly. Barca védő Carles Puyol lehet csökkenteni ismét óta először térdműtét május lalun újabb védő Gerard Pique még mindig sérült, így Eric Abidal várhatóan kitölti az űrt mögött.


Barcelona vs AC Milan Élő adás "Azt kell játszani a jobb a jobb felkészülés," mondta Barca edzője Pep Guardiola után döntetlen ellen Real Sociedad.

A mérkőzést Sociedad, Lionel Messi, Andres Iniesta és David Villa lett tartalék játékos. Barcelona és a Milan is kedvencek előre a mérkőzés közötti csoport, amely magában foglalja a klub Bate Boriszov fehérorosz és Viktoria Plzen a Cseh Köztársaságban.

"Én vagyok nyugodt szemben a játék holnap este. Ez nem végleges, de az első mérkőzésen a csoportok között," mondta Milan edzője Massimiliano Allegri a klub honlapján hétfő (09/12).

"Ellene vagyunk a klub, hogy nyert több bajnoki, de a célunk egy kör csoportok közötti," tette hozzá. Amellett, hogy Ibrahimovic, Milan támaszkodnak más támadók között Alexandre Pato, Robinho és Antonio Cassano.

Barcelona vs AC Milan élő Allegri mondta inkább beletörődik Ibrahimovic, Pato, az élen jár. Milan középpályása, Kevin-Prince Boateng elmondta kulcsa Barca a két középpályás. "A legfontosabb játékos Xavi és Iniesta, jobb agy és a bal agyfélteke őket. Ha lehet elfogott, azt előre nehéz lesz a gólokat", mondta Boateng.

Barcelona csatára Alexis Sanchez Chile nem lehet rakodni sérülés miatt ellene Sociedad. Boateng várhatóan csökken annak ellenére, hogy a váll sérülés a nyitó bajnoki Lazio elleni Milánó Olaszország, amely végül 2-2 múlt szombaton.

Barcelona vs AC Milan Kezdő lineups:

Barcelona (4-1-2-3): Valdes, Alves, Puyol, Abidal, Adriano, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi, Villa
AC Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Silva, Antonini, Nocerino, van Bommel, Aquilani, Boateng, Cassano, Ibrahimovic

Neo Sports Online | Neo Sports Tv