Μπαρτσελόνα vs Μίλαν Live Streaming αγώνα UEFA Champions League

Μπαρτσελόνα vs Μίλαν Live Stream σε απευθείας σύνδεση Τσάμπιονς Λιγκ κάλυψη 13 Σεπτεμβρίου 2011. Της Βαρκελώνης θα ξεκινήσει τις προσπάθειες να διατηρήσει τον τίτλο του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον Μίλαν την Τρίτη (13/09) μετά την ισοπαλία εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ στο εγχώριο πρωτάθλημα. Βαρκελώνης, που ξεκίνησε τη σεζόν με τη νίκη του ισπανικού Σούπερ Καπ, αλλά η αδυναμία στην άμυνα αναμένεται να είναι ένα σημαντικό πρόβλημα στο πρόσωπο του Μιλάνου.


Ζλάταν αιχμή του δόρατος του Μιλάνου Ιμπραΐμοβιτς θα επιστρέψει στο Camp Nou για πρώτη φορά μετά από την Μπαρτσελόνα την περασμένη σεζόν. Barca αμυντικός Κάρλες Πουγιόλ μπορεί να μειωθεί και πάλι για πρώτη φορά μετά τη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο Μάιο lalun ακόμη υπερασπιστής Gerard Pique είναι ακόμα τραυματίες, έτσι Ερίκ Αμπιντάλ αναμένεται να γεμίσει το κενό πίσω.

Μπαρτσελόνα vs Μίλαν Live Stream "Πρέπει να παίξει καλύτερα με την καλύτερη προετοιμασία", δήλωσε ο προπονητής Μπαρτσελόνα Πεπ Γκουαρντιόλα, μετά την ισοπαλία εναντίον Real Sociedad.
Σε έναν αγώνα με τη Σοσιεδάδ, Lionel Messi, Andres Iniesta και ο David Villa έγινε ένας παίκτης αποθεματικό. Βαρκελώνη και το Μιλάνο είναι το φαβορί για την εκ των προτέρων από τον αγώνα ανάμεσα στην ομάδα που περιλαμβάνει επίσης ένα κλαμπ BATE Borisov της Λευκορωσίας και Viktoria Plzen της Τσεχικής Δημοκρατίας.
«Είμαι ήρεμος στο πρόσωπο του αύριο το βράδυ το παιχνίδι. Αυτό δεν είναι τελικό, αλλά τον πρώτο αγώνα μεταξύ των ομάδων», δήλωσε ο προπονητής Μίλαν Massimiliano Allegri στην ιστοσελίδα Δευτέρα συλλόγου (12/09).
"Είμαστε κατά της λέσχης που έχει κερδίσει πολλά πρωταθλήματα, αλλά ο στόχος μας είναι μέσα από ένα γύρο μεταξύ της ομάδας", πρόσθεσε. Εκτός από την Ibrahimovic, Μιλάνο βασίζονται σε άλλες επιτιθέμενους περιλαμβάνουν Alexandre Pato, Robinho και Αντόνιο Κασάνο.
Μπαρτσελόνα vs Μίλαν Ζωντανή Allegri είπε ότι είναι πιο πιθανό να παρουσιάζονται με Ibrahimovic, Πάτο, ως η αιχμή του δόρατος. Μιλάνο μέσος Kevin-Prince Boateng είπε ότι το κλειδί για την Μπάρτσα είναι οι δύο μέσους. "Βασικούς συντελεστές τους είναι Τσάβι και Ινιέστα, δεξιά και αριστερά του εγκεφάλου του εγκεφάλου τους. Εάν θα μπορούσαν να υποκλαπούν, που προς τα εμπρός θα είναι δύσκολο να σκοράρει", δήλωσε ο Boateng.
Βαρκελώνη επιθετικός Αλέξης Sanchez της Χιλής, δεν μπορεί να εκφορτώνονται λόγω τραυματισμού κατά Sociedad. Boateng αναμένεται να μειωθεί παρά έναν τραυματισμό στον ώμο στο παιχνίδι πρωταθλήματος το άνοιγμα κατά Λάτσιο στο Μιλάνο της Ιταλίας το οποίο έληξε 2-2 το περασμένο Σάββατο.
Μπαρτσελόνα vs Μίλαν Ξεκινώντας ενδεκάδες:
Βαρκελώνη (4-1-2-3): Valdes? Άλβες, Πουγιόλ, Αμπιντάλ, Adriano? Busquets? Xavi, Iniesta? Πέδρο, Μέσι, Villa Μίλαν (4-3-1-2): Abbiati? Abate, Νέστα, Silva, Antonini? Nocerino, van Bommel, Aquilani? Boateng? Cassano, Ιμπραΐμοβιτς

Neo Sports Online | Neo Sports Tv